Претенденти виходять на старт

Президентська виборча кампанія розпочалась

31 грудня розпочалась президентська виборча кампанія.  Вона триватиме до 31 березня 2019 року, коли і відбудуться вибори шостого президента України.

Всі, хто має бажання зайняти крісло голови держави, можуть подавати документи в ЦВК по 5 число лютого. П’ять днів відводиться ЦВК на реєстрацію претендентів. Тільки 9 лютого буде оголошено, хто з них буде занесений до виборчих бюлетенів. І лише після цього претенденти мають право вести передвиборчу агітацію.

А що ми бачимо?  Ляшко, Тимошенко, Бойко наввипередки повідомляють, як вони ощасливлять бідний народ, коли стануть президентами.  Рекламні щити, газети, віртуальні ресурси, телебачення, радіо – використовують все, щоб подати себе в найліпшому вигляді. Ніякої відповідальності за таке порушення виборчого закону не передбачено.

Зеленський разом з рідним телеканалом «1+1» навіть зухвало посунули у часі привітання президента Порошенко з Новим роком. Коли інші телеканали передавали це привітання, Зеленський виступив на «1+1» з оголошенням, що він іде в президенти. Що поробиш, блазням все дозволено.

Очікується, що кандидатів у президенти може бути більше  двох десятків. Бажано, щоб їх набралось сотні дві. Адже кандидат повинен внести заставу в розмірі 2,5 мільйона гривень. Ця сума повертається або в разі перемоги на виборах, або в разі виходу в другий тур. Всім іншим учасникам виборів гроші не повертаються, вони йдуть до державного бюджету України.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1889
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170096
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64997
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.