У мэра Глухова два новых зама

Сегодня стало известно, что сферы функциональных обязанностей, за которые отвечала Марианна Васильева, распределили пополам между Инной Самоброд и Владимиром Гладким – двумя новыми замами.

Соответствующее решение подписано мэром Глухова Мишелем Терещенко, который приезжал в пятницу, по видимому, только затем, чтобы черкнуть на документе свой автограф. Марианна же, будет содействовать в работе, связанной с призывом граждан на срочную военную службу, допризывную подготовку. Об этом чиновница сообщает на своей странице в Фейсбуке, пишет hlukhiv.info.

"Дорогі глухівчани,друзі та колеги! Так,як я просто не маю фізичної можливості відповісти всім на телефонні дзвінки,хочу звернутися до Вас у соціальній мережі. Сьогодні зранку отримала свою нову посадову інструкцію, підписану міським головою М.Терещенком від 13 грудня 2019 року . Саме з цього дня я тільки сприяю роботі,повязаній з призовом громадян на строкову військову службу,допризивну підготовку...На роботу прийнято 2 заступники- це Самоброд Інна Володимирівна,колишній викладач медичного учиища та Гладкий Володимир Васильович, пастир церкви "Віра,Надія,Любов" ,між якими було розподілено мої повноваження - культура,освіта,медицина- Самоброд, соціальний захист,служба у справах дітей - Гладкому. Тепер зрозуміло,чому Терещенко приїздив на роботу в п"ятницю- питання не стосувалось сесій чи лікарні, пільгових рецептів чи хворих на гемодіаліз...Все дуже просто- знову підло та підступно зробити так,щоб я не мала змоги нормально працювати. А Демішева та Павленко привселюдно попереджали мене про проблеми,я навіть і здогадатися не могла,що так можно-без сесій, без погодження на депутатських комісіях...хворим виплатити кошти не можна,а прийняти людей на посади-не проблема. Бажаю новоприйнятим колегам протриматися довше ніж їх попоредник Ігор Зеленський, а найголовніше- не втратити моральні якості людини на цих "посадах". А для себе зробила висновок,що не робиться,то все на краще..Люблю своє вистраждане від навали місто і вірю у кращі зміни!!!!", - написала она.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170299
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.