Шо за год такой...

У ДТП на Київщині потрапив син голови Сумської ОДА, загинула його 5-річна донька Київ. 26 серпня. УНІАН. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Київській області загинула 5-річна онучка губернатора Сумської області Миколи ЛАВРИКА. Як повідомили УНІАН у ЦГЗ ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося вчора о 20.45 на 74-у кілометрі автодороги Київ-Харків. Як зазначили в ЦГЗ, водій автомобіля МАЗ з напівпричепом здійснював розворот в забороненому місті, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням сина М.ЛАВРИКА Андрія, 1976 р.

У ДТП на Київщині потрапив син голови Сумської ОДА, загинула його 5-річна донька

Київ. 26 серпня. УНІАН. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Київській області загинула 5-річна онучка губернатора Сумської області Миколи ЛАВРИКА.

Як повідомили УНІАН у ЦГЗ ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося вчора о 20.45 на 74-у кілометрі автодороги Київ-Харків.

Як зазначили в ЦГЗ, водій автомобіля МАЗ з напівпричепом здійснював розворот в забороненому місті, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням сина М.ЛАВРИКА Андрія, 1976 р. н., в результаті чого його донька Ганна загинула. Він, його дружина та друга дитина - 2001 р. н. з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до Березанської районної лікарні.

Гость77

На
http://kp.ua/daily/260809/192003/
еще пару часов назад было фото аварии.
Сейчас убрали.
Фото было спереди - машина стоит у правой обочины, передка у машины нет вообще - двигатель в лепешку. На дороге отбойнки между встречными полосами. Не понятно, кто и где там разворачивался.
Странно как то, что фото убрали.
ГАИ уже обвинило во всем водителя грузовика, какая оперативность в проведении "экспертизы" и предъявоения обвинений.
Жаль погибшего ребенка, да и всех пострадавших тоже. Просто ужас.

1234

Стрелочника всегда найдут. Если в этом даже будет виноват и сам мажор

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1653
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170097
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64997
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.