Списки избирателей по-сумски

Сьогодні, 15.01.2010р., під час прес-конференції довірена особа кандидата Симоненка по виборчому округу №159 Наталія Дейниченко повідомила про «волаючі невідповідності» у списках виборців по місту Суми. Скажімо, на дільниці №94 (приміщення Сумського професійного ліцею хімічних технологій) відсутні від 700 до 1 000 виборців, які зараз проживають у трьох гуртожитках, але їх не внесли до списку. Натомість залишилися усі, хто вже закінчив вчитися і покинув місто.

Сьогодні, 15.01.2010р., під час прес-конференції довірена особа кандидата Симоненка по виборчому округу №159 Наталія Дейниченко повідомила про «волаючі невідповідності» у списках виборців по місту Суми.

Скажімо, на дільниці №94 (приміщення Сумського професійного ліцею хімічних технологій) відсутні від 700 до 1 000 виборців, які зараз проживають у трьох гуртожитках, але їх не внесли до списку. Натомість залишилися усі, хто вже закінчив вчитися і покинув місто.

На дільниці №7 (приміщення ЗОШ № 5) на Баранівці у списках спочатку не вистачало близько 200 осіб, після уточнення внесли лише 69, не викресливши приблизно 100 «мертвих душ». З приватного сектору також «зникло» багато будинків.

У списку дільниці №95 (приміщення ТОВ «Зарічник») будинок 25 на вул. Прокоф’єва «закінчується» квартирою №299. Насправді ж у тому будинку квартир лише двісті, - підкреслює довірена особа.

Дільниця №88 (приміщення Сумського міського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді) взагалі у списках напроти вул. Харківська,21 має лише одну квартиру. На цьому список закінчується.

Виборча дільниця №19 (приміщення ЗОШ № 20), яка обслуговую вулицю Ремісничу, має у списках дані про мешканців 106 квартир будинку №12. «Насправді ж це лазня, - зазначає Наталія Дейниченко, - немає такого будинку. Іноді виявляється, що сумчани «проживають» у магазинах, офісах, навіть на стадіоні. А ось на дільниці №18 (приміщення Центру професійно-технічної освіти) одна громадянка проживає… аж у 10 квартирах одночасно».

«У нас немає можливості об’їздити усі 129 дільниць виборчого округу, - зазначила довірена особа кандидата, - але на кожній дільниці не вистачає, у середньому, 300-350 «живих виборців».

«Ось і мій будинок, - говорить Наталія Дейниченко, - який був у списках і у 2004 році, і у 2006 та 2007 роках, раптом зникає, разом із сусіднім. Натомість до квартири приписали якусь невідому молоду жінку. Мій чоловік, звичайно ж, задоволений такими обставинами, а я обурена».

Антибиотик.

Нет, дружище, это списки по-БЮТовски....
Твари...

Белый

А другим кандидатам, судя по тому, что они не выходят и не заявляют о качестве списков, либо пофиг - тогда грош цена им как кандидатам, либо они элементарно не владеют ситуацией - тогда позор их так называемым штабам, либо они участники этой аферы - тогда они не кандидаты никакие, а так чучела технические.

Антибиотик.

Белый
Прямое отражение существующего бедлама в государстве. Как следствие...А первопричина кроется где то там, в прошлом...

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169914
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64986
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.