Забезпечення законності виборів

В інтерв’ю газеті “Міжнародний кур’єр” шеф української спецслужби В.Наливайченко повідомив читачам про пріоритетні напрямки роботи очолюваного ним відомства та в черговий раз довів свою державницьку позицію. “Усі зусилля відомства в найближчий період будуть спрямовані на забезпечення безпеки другого туру виборів, їх демократичності та відкритості, безперебійної роботи ЦВК і виборчих дільниць” – заявив В.Наливайченко. В.Наливайченко також додав, що значні зусилля спецслужба прикладає для унеможливлення здійснення тиску на виборців чи їх підкупу, припинення будь-яких спроб вплинути на результ

В інтерв’ю газеті “Міжнародний кур’єр” шеф української спецслужби В.Наливайченко повідомив читачам про пріоритетні напрямки роботи очолюваного ним відомства та в черговий раз довів свою державницьку позицію.
“Усі зусилля відомства в найближчий період будуть спрямовані на забезпечення безпеки другого туру виборів, їх демократичності та відкритості, безперебійної роботи ЦВК і виборчих дільниць” – заявив В.Наливайченко.
В.Наливайченко також додав, що значні зусилля спецслужба прикладає для унеможливлення здійснення тиску на виборців чи їх підкупу, припинення будь-яких спроб вплинути на результат виборів з боку іноземних структур.
Водночас, В.Наливайченко заявив: “Зважаючи на можливе “перенесення” виборів у судові інстанції, СБУ діятиме в напрямку забезпечення безпеки суддів усіх рівнів, недопущення вчинення на них тиску у будь-яких його формах”.

Антибиотик.

Сказал - как отрезал...А что будет - увидим.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 942
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170102
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64997
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.