Запах крові. Регіонали шаленіють

Відрив у першому турі Януковича від Тимошенко на 10% викликав у регіоналів таку ейфорію, що вони остаточно зірвалися з ланцюгів. Від запаху крові пораненого супротивника братва ошаленіла і робить все, щоб скоріше і переконливіше його прикінчити. Вчора ці браві молодці буквально зґвалтували Литвина. І той, порушуючи усі норми регламенту, поставив на розгляд зміни до закону про вибори Президента. Парламент мав вигляд театру абсурду.

Відрив у першому турі Януковича від Тимошенко на 10% викликав у регіоналів таку ейфорію, що вони остаточно зірвалися з ланцюгів. Від запаху крові пораненого супротивника братва ошаленіла і робить все, щоб скоріше і переконливіше його прикінчити.

Вчора ці браві молодці буквально зґвалтували Литвина. І той, порушуючи усі норми регламенту, поставив на розгляд зміни до закону про вибори Президента. Парламент мав вигляд театру абсурду. Братва забарикадувала двері, стояла і сиділа по боках у спікера, теревенила по телефонах, швендала по залі, а дехто навіть спав, зронивши голову на стіл.

Ця вистава продовжувалася шість годин. Нарешті спікер поставив зміни до закону на голосування. Табло висвітило результат: 233 голоси «за». Братва у захваті. Справу зроблено. Кворум членів виборчих комісій при затвердженні протоколів результатів голосувань скасовано. Шлях до фабрикування «потрібних» результатів відкрито. А ще місяць тому ці ж депутати із шкіри лізли, доводячи, що після початку виборчої кампанії поправки до закону вносити не можна.

За зміни до закону проголосували і 29 депутатів з пропрезидентської партії «Наша Україна». Телебачення показало, як регіонали сидять на місцях депутатів з «Нашої України» і голосують їх картками.

Були сподівання, що Ющенко закон не підпише. Сьогодні виявилося, що сподівалися марно. Підписав. Те, що вчора Янукович впевнено заявляв, що президент закон підпише, і те, як проголосувала його партія, підтверджує про домовленості між двома Вікторами.

Ющенко остаточно впав в очах колишніх його прихильників.

Антибиотик.

Братва у захваті. Адепты в ужасе. Пастор молится, Григян климаксует, народ на Майдан собирает... Laughing out loud

Киричок, я не хочу твоей крови...

А люди устали от БЮТовской брехни. Да и пугаться уже устали. Перегнули вы со "страшилками"...))

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 872
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169933
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64987
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.