Таки конец

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає депутатів найближчим часом визначитися щодо терміну проведення місцевих виборів. Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок. За словами Литвина, відповідне рішення необхідно прийняти вже у поточні вівторок-середу, оскільки якщо проводити вибори 30 травня, то передвиборна кампанія має початися 23 лютого. Разом з тим, спікер зазначив, що днями до Верховної Ради надійшла низка постанов з пропозиціями щодо перенесення виборів. Мотивацією для перенесення виборів називається відсутність коштів для проведення виборів.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає депутатів найближчим часом визначитися щодо терміну проведення місцевих виборів.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок.

За словами Литвина, відповідне рішення необхідно прийняти вже у поточні вівторок-середу, оскільки якщо проводити вибори 30 травня, то передвиборна кампанія має початися 23 лютого.

Разом з тим, спікер зазначив, що днями до Верховної Ради надійшла низка постанов з пропозиціями щодо перенесення виборів.

Мотивацією для перенесення виборів називається відсутність коштів для проведення виборів.

"Мотивація - немає бюджету, тобто не передбачено фінансування виборів", - пояснив Литвин.

"Українська правда"

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1366
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170298
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.