Об’єднана опозиція запрошує на зустріч

Шановні сумчани! Запрошуємо вас 30 серпня 2012 року на зустріч з кандидатом в народні депутати від ВО “Батьківщина” Олександром Лисенком та єдиним кандидатом від ВО “Батьківщина” у м. Суми Олегом Медуницею. У рамках зустрічі – концерт зірок української естради. Місце проведення: пл. Незалежності. Початок о 18.00

Джерело: http://gromada-sumy.org/articles/1829

Гость

Як шо серед зірок буде Могилевська , не прийду .

Гость

Тож, виникає кілька запитань  до координатора руху «Чесно. Суми».

Перше: «Чи відповідають критеріям, які ставить рух до кандидатів в народні депутати, усе вищенаведене про Володимира Шульгу і Олега Медуницю?»

Друге: «Чи є у списку «Чесно» «священні корови», про яких заборонено згадувати, і чи не тому Ви мовчите, що вищеназвані  кандидати є висуванцями від опозиції, а кандидат Медуниця ще й очолював донедавна рух «Чесно. Суми»? Чи просто зіпсувався чеснометр?»

Третє: «Чи не означає друге, що проект «Чесно» створений з єдиною метою — дати «зелену вулицю» кандидатам від опозиції, шляхом дискредитації їх опонентів?»

Четверте: «Які критерії висуває рух «Чесно» сам до себе і до своїх активістів, і якою була реакція руху на усунення сумського претендента в кандидати від партії «Удар» Ігоря Тесленка, якого «переплутали» з нечистим на руку київським бізнесменом з таким же прізвищем і підсунули недостовірну інформацію від «Чесно» про сумчанина лідеру партії Віталію Кличку як раз перед затвердженням списку кандидатів?» 

П’яте: "Чи готові Ви дотримуватися тих зобов’язань, які брали на себе стосовно кандидатів на кшалт Володимира Шульги і Олега Медуниці? Цитую: «…публічно вимагати у політичних сил визнати громадські критерії та не допустити до участі у виборах тих кандидатів, які їм не відповідатимуть».  

Не дуже здивуюсь, якщо не отримаю відповіді на свої  питання. Як казав ще один відомий письменник Харукі Муракамі: «А чому дивуватися, якщо у дивному місці відбуваються дивні речі?» 

Гость

а чого Колю Клочка на концерт не взяли? Shock

Гость

Судя по фейсу, декларации и фейсбуку Олега - денег на приглашение звезд у него нет.

Кто оплачивает действо?  ПР?  Wink

Гость

 
Кто оплачивает действо?  ПР? 

Как кто? Жена, ну или та, кого он таковой называет. Альфонс он и есть альфонс Smile

бабай

бедная дефочка... стока на нее свалилось... сначала, когда работала в отделе контроля ОГА, - замгубернатора прицепился, ребеночка заделал, патом пришлось за него замуж выходить, патом опять беременность, - и при этом корми эту тушу, угождай, и вот финал - финансировать из пособия на ребенка, которое платит правительство Азарыча, концертульки этого альфонса...

Гость

Какое пособие? Он же принципиальный - Януковичу налоги не платит. Не забывайте, он честный. Не будет же он брать помощь от Януковича  Wink

Славик

Мы все придём на концерт, организованный уваж.госп.Медуницею. Всё-таки на халяву посмотреть звёзд всегда приятно. Тем более, что приглашает их не кто-нибудь, а лично уваж.госп.Медуница.

Гость

Цікаво, коли будуть оприлюднені одкровення обдуреної і кинутої, зганьбленої дружини Медуниці? чи технічних кандидатів з гівном не змішують, а так. толерантно і ніжно "не помічають"?

Гость

 На концерте Медуница с Лысенко будут частушки петь под бандуру и бубен? Ну клоуны, они и есть клоуны...

Друг

а також п....дитимуть тролів регіонапьних

Гость

Было человек 50-70. Никогда еще звезды украинской эстрады не собирали таких  аншлагов

не друг

 
Друг Сегодня 09:14 а також п....дитимуть тролів регіонапьних

заткнись бичара сільське, лисе й товсте вусате чудо-Медуняко

Гость

Было человек 50-70. Никогда еще звезды украинской эстрады не собирали таких  аншлагов

 

Брехло регіональне! Не 50-70, а 500-700

Гость

 
Брехло регіональне! Не 50-70, а 500-700

В, самый разгар, в 19-00, пока еще не ушел Балыцький, было 57 чел. Геннадий Михайлович, выложи видео на Ютуб.

Гость

А почему на митинге был Лысенко, но не было Волкова?

Гость

концерт проплачував Волков... за гроші кума Щербаня.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 993
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169926
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64987
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.