Чи можливе рішення суду по-справедливості і закону в м.Лебедині

Слідчі з матеріалами справи звертаються до прокуратури для отримання заключення по справі, але прокурор чомусь повертав справу до опрацювання і так у же два з половиною роки. Потерпілому уже сімдесят років ... невже він так і не добється передачі справи до суду через прокурорів, і рішення суду по-справедливості і закону.

Чи можливе рішення суду по-справедливості і закону в м.Лебедині
А справа ось у чому, 01.11.2014 року літню людину на робочому місці в магазині «Автозапчастини», побив та хотів здійснити крадіжку Оххххх Ігор.
Про цей факти було заявлено в Лебединську поліцію та лікарню.
В лікарні було знято побої (побито лице та зламано ліве ребро) і відповідно за №12014200090000676 від 01.11. 2014 року було відкрито кримінальне впровадження.
Потерпілому довелося декільна тижнів провести у хірургічному відділенні. Історія хвороби знаходиться у кримінальній справі.
Розслідування відбулося і.... чомусь справа затягується та не передається до суду до цього часу.
Слідчі з матеріалами справи звертаються до прокуратури для отримання заключення по справі, але прокурор чомусь повертав справу до опрацювання і так у же два з половиною роки.
Потерпілому уже сімдесят років ... невже він так і не добється передачі справи до суду через прокурорів, і рішення суду по-справедливості і закону.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170096
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64997
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.