Кому 1, а кому 2: Скільки бюлетенів отримають виборці 21 липня?

21 травня 2019 року в Україні відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. З метою підвищення правової обізнаності громадян щодо виборчих прав і процедур, а також задля активізації виборців до голосування, фахівці юстиції Сумщини інформують населення з зазначеної теми.

У разі, якщо громадянин голосуватиме за місцем своєї прописки, то отримає 2 бюлетеня – для голосування в одномандатному окрузі та у загальнодержавному. Якщо ж виборець голосуватиме поза межами одномандатного виборчого округу (якщо він подавав заяву про тимчасову зміну місця голосування), отримає тільки 1 виборчий бюлетень для голосування у загальнодержавному окрузі.

Варто зазначити, що особлива увага в питанні активізації виборців приділяється молоді, яка в цьому році голосує вперше. Під час зустрічей правники роз’ясняють про недопущення нехтування виборчим правом, адже кожен голос важливий – кожен голос має вплив.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170053
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.