НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! ПРОГОЛОСУЙТЕ!!! https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2213

https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2213
Шановні сумчани!
Я розумію, що ви ненавидите нахабних маршрутчиків, але в КП СМР "Електроавтотранс" БАРДАКУ І БЕЗЛАДУ НЕ МЕНШЕ!!!
Для того, щоб навести лад, потрібно підписати петицію. Залишилось зібрати всього 116 голосів підтримки!!!
Будь ласка, ПРОГОЛОСУЙТЕ за важливу для Сум петицію: "Медичне та систематичне обстеження водіїв, кондукторів та контролерів громадського транспорту КП СМР "Електроавтотранс" перед виїздом на маршрути."
https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2213
ПЕТИЦІЯ
Медичне та систематичне обстеження водіїв, кондукторів та контролерів громадського транспорту КП СМР "Електроавтотранс" перед виїздом на маршрути.
У примусовому порядку змусити водіїв, кондукторів та контролерів сумського громадського транспорту КП СМР "Електроавтотранс" пройти психічне і наркологічне обстеження, аби виявити їх пригодність працювати з пассажирами!!! Уже набридло таке неадекватне та некоректне ставлення до пасажирів та людей похилого віку. Якщо психічно неврівноважений, то нічого працювати на такій роботі.
Медичні огляди перед виїздом на маршрути проводяться в основному формально, тести на наявність алкоголю в крові взагалі не проводяться!!! А в руках водіїв - життя та здоров'я до сотні пасажирів!
 
https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2213
view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170224
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64983
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.