Ультрапробіг Єдності «СТАЛЕВИЙ ГАРТ»

Присвячується Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України!

Шановні українці, державні та місцеві органи влади, представники ЗМІ!

Як організатор заходу, прошу всіх підтримати благодійний легкоатлетичний Ультрапробіг Єдності «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - 500 км за 10 днів, який вже третій рік поспіль проходить 15-24 серпня і присвячується Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України!

 

З метою популяризації здорового і активного способу життя, зокрема серед молоді, демонстрації прикладу сили волі та незламності духу українців і об’єднання суспільства у сучасній боротьбі за Незалежність ми збираємо команду кращих ультрамарафонців нашої країни, кожен з яких протягом 10 днів серпневої спеки пробігає шалену відстань у півтисячі кілометрів! Щоразу, щоб охопити всю Україну, пробіг йде за новим маршрутом! У 2019 році ми пробігли з заходу до столиці України, з Ковеля через Луцьк - Рівне - Житомир - Ірпінь з фінішем в Києві. У 2020-му пробіг пройшов з півдня через міста: Дніпро - Кременчук - Черкаси - Канів - Київ. Цього року заплановано маршрут зі сходу, а саме: Харків - Богодухів - Охтирка - Тростянець - Суми - Ромни - Прилуки - Бровари - Київ!

Ультрапробіг єдності  «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - це унікальний спортивно-патріотичний захід, який не має аналогів в нашій державі. Подолання кожним учасником пробігу (5-6 атлетів) всієї дистанції, коли асфальт поступово нагрівається до +50, вимагає надзвичайної витривалості, навіть для професійних спортсменів-ультрамарафонців це є справжнім випробуванням! З метою безпеки відбувається постійний супровід учасників автомобілем, який кожних  створює пересувний пункт гідратації та прийому спортивного харчування. Найцікавіше те, що форматом заходу передбачено підтримку з боку любителів спорту, через населені пункти яких проходить маршрут, тому до безпосередніх учасників ультрапробігу за нашим закликом в різних містах тимчасово приєднуються представники спортивних федерацій, клубів та команд, навіть мери деяких міст та голови обласних держадміністрацій пробігають з нами кілька кілометрів! Все це викликає потужний інформаційний та суспільний резонанс і неабиякий інтерес з боку спостерігачів та національних ЗМІ, завдяки чому протягом 10 днів подія привертає увагу сотень тисяч глядачів!

 

Нашим гаслом є слова українського письменника Миколи Вороного (1917 р.): «За Україну з огнем завзяття рушаймо, браття, всі вперед!» Тож, давайте разом започаткуємо традицію проведення об’єднуючих ультрапробігів, які ми маємо намір проводити щорічно, присвячуючи це найголовнішому святу – Дню Незалежності України, долучаючи кращих ультрабігунів! Також ми закликаємо всіх підтримати і нашу благодійну акцію зі збору коштів для української армії через фонд «Повернись Живим» на платформі kindchallenge.net за посиланням:   

 

Подія у ФБ: facebook.com/events/2094102894062614

З повагою, Ігор Мишко (автор ідеї та організатор, моб. 096 720 50 10 (Вайбер/Телеграм)

view counter
view counter

Сейчас на форуме

admin afisha
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 2222
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170316
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64989
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.