Переваги придбання квартири в Вишневому

Бажаєте купити квартиру в Києві, але не вистачає коштів? Працюєте в столиці, але більше несила переносити загазоване повітря та людські натовпи? Рішення є – придбати житло в передмісті!

Останньою тенденцією киян є придбання квартир не в самому місті, а поруч. Це дозволяє поєднати можливості столиці: престижну роботу, великий ринок збуту, найкращі медичні та навчальні установи, безліч розваг та багато іншого з перевагами маленького міста. 

Життя у передмісті Києва – це відсутність автомобільних пробок, загазованості, скупчень людей, доступні ціни на житло, комунальні послуги та всі товари попиту. При цьому якість квартир у новобудовах міст-супутників столиці ідентична київській.

Плюси придбання квартири у Вишневому

Найближче місто-супутник столиці – Вишневе, воно розташоване лише в 1,5 км від Києва і вважається промисловим та культурним центром Київської області. Вишневе межує з головним транспортним шляхом – Окружною дорогою, тому за 15 хвилин є можливість добратися до найближчої станції метро.

З різних пунктів столиці є майже 10 маршрутів до Вишневого: № 812, 306, 368, 301, 820 та 302 від станцій метро «Теремки» та «Святошин», «Нивки» та «Шулявська», «Виставковий центр та «Дружби народів», «Контрактова площа» та «Політехнічний інститут».

У найближчі роки по генплану розвитку Києва його кордони розширяться і Вишневе стане районом мегаполіса. А факт, що нерухомість розташована за межею столиці робить її значно дешевше, ніж квартири у столиці.

І ще дуже важний момент: пропускна можливість доріг та мостів дозволяє з передмістя значно швидше дістатися до метро, ніж з лівого берега та інших районів Києва. А тепер поговоримо чому краще придбати новісіньку квартирку, а не вторинне житло.

Яку і де купувати квартиру за містом

У Вишневому є багато пропозицій по вторинному житлу, але квартири радянського планування маленькі та незручні, та й навіщо вибирати квартиру з історією, коли є можливість купити нову, перейшовши за посиланням: https://agam.kiev.ua/ua/kvartiry/ 

Житловий Комплекс «Агам» в Києво-Святошинському районі – це сучасне комфортабельне житло зі столичною якістю та низькими цінами. Без посередників та переплат ви маєте можливість придбати одно- чи двокімнатну готову чи в процесу будування компактну квартиру.

Забудовник зводить ЖК «Агам» з чотирьох 10-поверхових будинків з гарною внутрішньою та зовнішньою інфраструктурами (так в комплексі передбачено дитячий садочок). Взагалі всього буде 576 зручних квартир. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.