Вересень – час згадати антивірусні препарати!

Спекотні дні та холодні ночі, різкі перепади температур та несподівані дощі – все це веде до зниження імунітету, ми стаємо не захищеними, вразливими до вірусів. Тому восени час згадати про лікарські засоби, що допоможуть уберегти себе та близьких від захворювань.

Антивірусні препарати — це широкий спектр різноманітних медикаментів, які вправно долають віруси. Але варто чітко розуміти: жоден з найкращих засобів не здатен боротися з усіма вірусами, тобто універсальних противірусних ліків не існує. 

Противірусні медикаменти

На сайті klikis ви знайдете більше 100 антивірусних препаратів, більшість з яких суттєво відрізняються за принципом дії одне від одного. Противірусні лікарські засоби поділяються на такі групи:

1. протигрипозні засоби, які блокують у вірусі:

• білок M2

• фермент нейроміназу;

• РНК-полімеразу;

• та змішаного спектру дії;

2. від герпесу та цитомегаловірусу. Це препарати для внутрішнього та місцевого застосування, серед яких: герпевір, ганцикловір, ацикловір, валавір, зовіракс, валацикловір, ацивір та інші;

3. від рино- та пікорнавірусів, які визивать найбільшу кількість простудних захворювань (вакцинація від гострих респіраторних вірусів не допомагає);

4. від натуральної віспи;

5. антиретровірусні засоби, що пригнічують вірус імунодефіциту;

6. інтерферони широкого спектру дії (наприклад, від гепатіту В  та С).

Чому українці обирають імунофлазид?

Імунофлазид сироп – це активний натуральний препарат, отриманий з сильнодіючих трав: щучки дернистої та війника наземного, є імуностимулятором та противірусним засобом прямої дії. Від успішно долає широкий спектр вірусів, серед яких грип, гострі респіраторні інфекції та герпес.

Препарат нормалізує місцевий імунітет, лікує та профілактично захищає слизові оболонки верхніх дихальних шляхів від вірусних та бактеріальних інфекцій, знижує інтоксикацію організму та відновлює його, адаптує до поганих навколишніх умов. 

Його виписують дорослим та дітям без обмежень, навіть малюкам від народження. Також дозволяється щоденно використовувати цей засіб протягом тривалого часу. Імунофлазид успішно комбінується з антибіотиками, протигрибковими, іншими антивірусними та антибактеріальними засобами.

Антивірусні препарати – швидко, вигідно та просто

Майданчик klikis – ваша можливість придбати противірусні засоби за найнижчими цінами (меншими ніж у аптеках, бо ми не робимо націнку). На сайті ви знайдете велику кількість антивірусних та інших медпрепаратів, засобів гігієни, косметики, вітамінів, БАДів, тощо. 

Зарезервувавши товар, ви обираєте найближчу до вашого місцезнаходження аптеку, а далі забираєте ліки, коли вам це зручно. Якщо поруч немає аптеки з усіма потрібними для вас товарами, сервіс їх  доставляє безкоштовно.

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.