Купівля авто із США в Сумах: ваше вигідне рішення

Ринок уживаних авто в Україні є досить поширеним. Серед покупців присутній попит, але вітчизняні пропозиції, якщо відверто, не викликають особливого захвату.

В сучасних умовах у вас з'явилась приваблива альтернатива – авто з США в Сумах. Таку послугу в Сумах та Сумській області пропонує "Атлантик Експрес". Ми маємо чималий досвід і робимо закупівлю американських авто для своїх клієнтів на офіційних аукціонах – таких, як Copart (Копарт), IAAI (Іншуренс), Manheim (Манхейм).

Звідки й чому з'являються пропозиції продажу авто з США

Щоб перейнятися перевагами купівля авто саме з Америки, необхідно хоча б трохи розумітися на ставленні американців до автомобілів взагалі. Сполучені Штати безсумнівно являються автомобільною нацією. І ставлення в країні до авто дуже відрізняється від звичного нашим співвітчизникам. Навіть пересічний американець доволі часто їздить на придбаній автівці лише до закінчення гарантії, а потім змінює її на нову. Аналогічно складається ситуація і з авто, яке потрапило в ДТП. Власнику вигідніше продати його (самостійно або через страхову компанію) і придбати нове авто.

Такий обіг подій, звичайно, призвів до того, що американський ринок уживаних авто на сьогодні переповнений пропозиціями про продаж. В Америці знайшли вихід – це продаж уживаних автомобілів за кордон. І наша компанія "Атлантик Експрес" готова оказати послуги з купівлі та доставці авто в Україну.

Переваги придбання авто з США

  • • Великий вибір автомобілів усіх класів. Американський дизайн автівок привертає увагу, и у вас є всі можливості пригнати унікальну для ринку України модель.

  • • Можливість отримати при купівлі офіційну історію автомобіля, в якій будуть вказані попередні власники, результати технічних оглядів, інформація об участі в ДТП, підтвердження реального пробігу. В Америці до всього, що пов'язано з автомобілями, ставляться дуже відповідально, тому це не буде купівля “кота в мішку”.

  • • Кращий технічний стан уживаних авто. Цьому сприяє стан американських доріг.

  • • Майже всі автомобілі в Америці розраховані на звичайний 92-й бензин.

  • • Більша базова комплектація різноманітними функціями и пристосуваннями – від клімат-контролю до зручних підставок під пляшку води.

Ціна на авто з США

Головна перевага – це економія в ціні під час купівлі. Звернувшись до наших послуг ви можете розраховувати на економію в 30-50% порівняно з купівлею нового авто в салоні. Ця економія вже враховує доставку автомобіля з США та оформлення документів. Замовити підбір авто з США ви можете на нашому сайте в режимі онлайн. Зв'яжіться з нашими менеджерами, щоб дізнатися більше про американські авто і переваги їх придбання. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.