Чохли для glo™ hyper ®

На правах реклами. Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Відтепер у власників glo™ моделі hyper з'явилася можливість оновити зовнішній вигляд свого пристрою за допомогою нових різнокольорових силіконових чохлів[1]. Вони також забезпечують більше зручності, оскільки силікон не ковзає в руках. 

Матеріал додатково захищає девайс glo™ від природного зносу і неминучого під час експлуатації фізичного впливу. Завдяки цьому корпус пристрою буде виглядати як новий, а підібрати чохол можна під девайс glo™ hyper будь-якого кольору.

Що таке glo™

Пристрій для нагрівання тютюну glo™ — це простий спосіб отримання нікотину без попелу і диму[2]. Використовувати його можна тільки зі спеціальними стіками з високоякісним тютюном. 

Девайс нагріває стіки до температури 240-280°C. Завдяки цьому тютюн не згорає і зберігає максимум смаку. При цьому виділяється на 90% менше токсинів[3] , ніж у димі класичної сигарети, а також запах є не таким вираженим[4].

Під час використання пристрій потрібно тримати в руках, тому чохли для glo™ hyper — важливий аксесуар для активних споживачів нікотину. Вони приємні на дотик, бувають різних кольорів і дозволяють захищати девайс від зовнішнього впливу.

Якими бувають чохли для glo™ hyper

Виробник пропонує три різновиди аксесуарів для пристроїв glo™:

  • • Силіконові чохли для glo™ hyper — це тонкі вироби з силікону, які підкреслюють стиль власника яскравим забарвленням. Представлені в зеленому, жовтому та синьому кольорах.

  • • Градієнтні чохли для glo™ hyper — виріб з кількома відтінками, на якому кольори плавно перетікають з одного в інший. Представлені наступними комбінаціями відтінків: синьо-чорний, рожево-фіолетовий, жовто-зелений і червоно-бордовий.

  • • Чорний чохол для glo™ hyper — це повністю силіконовий захисний аксесуар чорного кольору. У його центрі знаходиться кольоровий градієнтний острівець синього, зеленого, рожевого або фіолетового кольору - залежно від моделі виробу.

Чохли https://myglo.com.ua/ru/collections/accessories виготовляються з якісних матеріалів, не мають запаху і довгий час зберігають свій витончений зовнішній вигляд. Різноманітність відтінків дозволяє власникам glo™ легко підібрати аксесуар для свого девайсу.

Де знайти чохли для glo™

Бажаєте, щоби чохол з незвичайним дизайном підкреслював ваш стиль, при цьому захищаючи пристрій glo™? Підберіть і замовте продукцію на офіційному сайті бренду— myglo.com.ua.

Для додаткової консультації ви можете звернутися до менеджерів за контактними телефонами: 0-800-50-90-80 або 8008 [5].

[1] Ця продукція призначена для використання виключно з glo.

[2] Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

[3] Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo™. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я до зменшення. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

[4] У порівнянні зі звичайною сигаретою при курінні. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

[5] Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.