Де знайти якісні та недорогі комплектуючі?

Автомобіль для українських автолюбителів став невіддільною частиною повсякденного життя. Але для його утримання в робочому стані потрібні запчастини та витратні матеріали. Але не у кожного власника автомобіля є достатньо грошей для покупки заводських деталей в офіційного дилера. А якщо авто має солідний пробіг, то така угода буде фінансово невигідною.

У даній ситуації багато хто схиляється до звернення на автомобільне розбирання. Це спеціалізована компанія, що пропонує оригінальні запчастини зняті з транспорту потерпілого в дорожньо-транспортній пригоді.

Нові неоригінальні або старі заводські деталі

Деякі українські автолюбителі з побоюванням ставляться до вузлів і агрегатів, які раніше використовувалися на іншому транспорті. Такий контингент автовласників продовжує купувати нові неоригінальні запчастини. Але незважаючи, що вони нові серед такої продукції часто зустрічається брак, і вона не завжди відповідає конструктивним особливостям конкретного транспортного засобу. У випадку з заводськими уживаними деталями зовсім інша справа. Вони вже пройшли перевірку конкретного виробника автотранспорту і повністю відповідають особливостям авто. Головне, щоб у них був мінімальний знос і тоді вони прослужать довше нових неоригінальних деталей, а тим більш китайської продукції.

Суть роботи автомобільного розбирання

Сучасне автомобільне розбирання — це складське приміщення значних розмірів з полками, на яких лежать запчастини зняті з транспорту що не підлягає ремонту. Компанії здатні запропонувати величезний асортимент до різних марок і моделей машин. Покупцям доступні як декоративні деталі оздоблення, так і важливі вузли та агрегати. Можна купити двигун або трансмісію в зборі, хорошу автомобільну магнітолу, справну головну оптику та інші комплектуючі.

Сучасні розбирання скуповують автомобілі постраждалі в аварії. Часто транспорт отримує серйозні пошкодження кузова, отже, вузли та агрегати в моторному просторі залишаються практично не зношеними та є оригінальними. Додатково скуповуються машини, що потрапили на штрафмайданчик, від викупу яких відмовляються власники.

Якщо вам потрібні запчастини за доступною ціною, то автозлом у Вінницькій області пропонує деталі на AUTO.RIA №1 серед автосайтів в Україні. Сайт відрізняється величезною кількістю автомобілів зібраних у великій базі для задоволення потреб автолюбителів. Тут кожен бажаючий може продати або купити авто і все необхідне для його утримання.

У чому секрет популярності автомобільних розбирань?

Співпраця з автомобільним розбиранням має переваги та недоліки. Розглядаючи переваги варто виділити:

  • • Наявність заводських деталей за привабливою ціною. Якщо вони зняті з машини з мінімальним пробігом, що потрапила в аварію, вони прослужать набагато довше аналогових нових комплектуючих.

  • • Можливість економії часу і сил. Компанії пропонують свою продукцію на спеціалізованих сайтах в мережі. Це дозволяє замовляти різні комплектуючі в зручних для автолюбителя умовах.

  • • Весь товар, представлений у продажу, пройшов відбраковування. Кожна демонтована деталь проходить перевірку перш, ніж потрапити в каталоги спеціалізованих сайтів.

  • • Допомога фахівців, що займаються розбиранням транспорту. Якщо у покупця виникнуть питання з приводу вибору відповідних комплектуючих до автомобіля менеджери авторозбирання наддадуть детальну консультацію.

Природно, основною перевагою авторозбирання є доступна вартість запчастин. Вони завжди в кілька разів дешевше аналогових деталей, не кажучи про заводських оригінальних комплектуючих.

Проблеми з уживаними автозапчастинами

Природно, старі запчастини мають не тільки переваги, а й ряд певних недоліків:

  • • Відсутність запчастин до нової модельної лінійки транспорту поточного року. Але це навряд чи можна назвати недоліком, через те, що встановлювати старі деталі на гарантійний транспорт нерозумно.

  • • Відсутність популярних комплектуючих. З огляду на доступну вартість деталей на розбиранні, ходові запчастини швидко розкуповуються.

  • • Наявність запчастин з сильним зносом. Не завжди що фахівці автомобільних розбирань здатні відбракувати усі сильно зношені вузли та агрегати брак все ж таки трапляється.

Чим ризикує покупець деталей що були у вжитку?

Звичайно, використання комплектуючих куплених на розбиранні має на увазі певні ризики. Іноді якісну запчастину можуть пошкодити в процесі демонтажу з транспортного засобу. Чи не виключений шанс що, замовивши одну деталь покупець отримає абсолютно іншу запчастину. Не варто забувати про наявність розбирань, які байдуже ставляться до своїх клієнтів. Отже, наважуючись на придбання старих деталей потрібно співпрацювати з відповідальною компанією що встигла заслужити позитивну репутацію на ринку. 

®

 
 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.