Елегантний сімейний автомобіль — нова Октавія

Новий автомобіль, повний стилю і зручності — Шкода Октавія, ідеально підходить для їзди по місту і для далеких подорожей.

Завдяки збалансованим пропорціям, нова машина виглядає стильна і спортивна. Вона стала довшою і ширшою, з колесами діаметром до 19 дюймів. Новий дизайн також відрізняється чудовою аеродинамікою. З коефіцієнтом лобового опору 0,24 Октавія є одним з найбільш аеродинамічних автомобілів у своєму сегменті.

Досконалий баланс пропорцій

Передня частина автомобіля відрізняється широкими смугами радіатора, які ідеально поєднуються з вузькими повністю світлодіодними фарами. Великою перевагою є функція Matrix, яка шляхом включення і виключення окремих світлодіодів запобігає осліплення інших учасників дорожнього руху. Це означає, що нова Octavia може гарантувати повний промінь світла протягом усього шляху, завдяки якому водій отримує відмінну оглядовість.

Якщо ви маєте намір детальніше ознайомитися з новинкою, то можна подивитися нову Octavia на auto.ria.com, №1 серед сайтів що конкурують на українському ринку. Тут кожні 24 години майже 1500 українців здійснюють мрію купуючи та продаючи машини.

Унікальний інтер'єр

Одна з нових функцій автомобілів Шкода — це дисплей, який показує поточну швидкість, навігаційні дані та іншу інформацію безпосередньо на лобовому склі. Крім того 10,25-дюймова віртуальна система з чотирма різними компонуваннями пропонує більш докладні дані та може бути налаштована на розсуд власника. Мультимедійний дисплей з діагоналлю до 10 дюймів, зручно розташований в поле зору водія, оснащений Apple CarPlay та Android Auto дозволяє отримувати інформацію з онлайн-сервісів Skoda Connect.

В інтер'єрі все продумано до дрібниць:

  • • елегантний, просторий інтер'єр виконаний з високоякісних м'яких матеріалів;

  • • хромовані акценти прикрашають центральну консоль і дверні панелі;

  • • нова приладова панель, розділена на кілька горизонтальних зон, має верхню частину, покриту тканиною;

  • • світлодіодне освітлення на приладовій панелі, у дверях і в просторі для ніг може світитися в різних колірних поєднаннях, додаючи неповторну атмосферу в інтер'єр.

Джойстик автоматичного перемикання передач DSG, оснащений провідною технологією, більше не пов'язаний механічно з коробкою передач — замість цього перемикання швидкостей відбувається електронним способом. Це означає, що ви можете перемикати передачі одним пальцем і таким же чином активувати нове електромеханічне гальмо стоянки. Крім того, нове кермо забезпечує управління всіма основними функціями.

Безпрецедентна безпека

Skoda Octavia робить ставку на безпеку без компромісів. На додаток до різних передових систем безпеки, автомобіль також має:

  • • EBD – автоматично оптимізує гальмівну потужність і баланс, що запобігає надмірний знос задніх гальм;
  • • MSR – при гальмуванні двигуном збереже зчеплення автомобіля;
  • • ASR – не дозволить колесам обертатися на слизьких дорогах при старті або прискоренні;
  • • EDL – допомагає при прискоренні або на схилі, де колеса мають менше зчеплення;
  • • XDS – блокування диференціала, яке допомагає водієві плавно і безпечно долати навіть круті повороти;
  • • контроль тиску в шинах — інформує водія про рівень тиску.

Варто виділити Hill Hold Control – помічник на дорозі, що утримує автомобіль при старті на похилій поверхні та запобігає його скочуванню назад. Стандартно передбачений на автомобілях з трансмісією DSG.

Адаптивна підвіска з вибором режиму водіння

Щоб забезпечити максимальне задоволення від водіння, нова Octavia може бути оснащена адаптивною підвіскою з функцією вибору режиму водіння. В результаті автомобіль пропонує кілька варіантів, які змінюють як жорсткість амортизаторів, так і інші параметри машини. Тому водій може вибирати між комфортом і динамізмом одним натисканням кнопки.

Адаптивна система підвіски постійно відстежує, оцінює дорогу і реагує на поточне водіння. Завдяки цьому вона регулює характеристики в залежності від режиму настройки — працює для кожного колеса індивідуально і незалежно.

Відпочинок під час водіння

Проводячи багато часу за кермом, ви розумієте, як важко постійно спостерігати за дорожніми знаками. Саме тому системи в автомобілі можуть незалежно регулювати швидкість відповідно до навколишнього руху та обмеженнями, утримувати авто на смузі руху, а також зупинятися і рухатися в пробці.

Передні сидіння, сертифіковані AGR, забезпечують функції вентиляції, масажу і регулювання довжини. Пасажири на задніх сидіннях зможуть оцінити спеціальні підголівники, що дозволяють їм спокійно спати під час подорожі. Водій, передні та задні пасажири також можуть встановлювати власну температуру завдяки 3-зонному кондиціонеру Climatronic. Крім того, адаптивна підвіска з регульованими амортизаторами забезпечує комфорт на будь-яких дорогах. 

®

 
 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.