Work and Travel в Сумах

Программа Work and Travel USA для студентів з міста Суми на літо 2021 у США

Програма Work & Travel студентам в Сумах

Ви навчаєтесь у Сумах та зацікавлені в роботі та подорожах по США влітку 2021 з програмой Work and Travel USA і хотіли б ви відразу сісти в літак, щоб випробувати "американську мрію"? Тоді ви знайдете в FLeaders програми та пропозиції різних вакансій, які дозволять вам на деякий час залишитися в США. Поточні програми США з першого погляду Work and Travel в Сумах

Вакансії Work and Travel у Америці

Флорида - штат Саншайн

Флорида, штат Саншайн, знаходиться на південному сході Америки. Там проживає 18 182 321 млн. Чоловік. Для поклонників сонця серед нас держава - рай: навіть взимку там в середньому 25 градусів, і снігу майже не буває. У Флориді так багато чого дивуватися, включаючи численні національні парки. Якщо ви не просто хочете подорожувати до Флориди: особливо для молодих людей, які зацікавлені у волонтерській діяльності, штат Флорида - саме те місце для вас по Work and Travel програмі.

Гаваї - "держава Алоха"

Гавайська мережа островів - це перш за все рай для серферів. Але це також пропонує багато для любителів природи та шукачів пригод. Тут тепло цілий рік. Загалом Гаваї складаються з багатьох островів, шість з яких доступні для туристів, а вісім населені. Острівна мережа особливо підходить для волонтерської роботи, де ви можете зустрітись із природою особливого роду, як це можливо лише в деяких місцях по всьому світу. Ідеальне місце для Work and Travel 2021.

Невада - Срібний штат

Невада - сьомий за величиною штат Америки. Тут проживає близько 2,7 мільйонів людей. Столиця - Карсон-Сіті. Штат прозваний Срібним штатом. Ландшафт у Неваді складається здебільшого з пустелі, а тому клімат в основному сухий. Особливо влітку там дуже спекотно, а температури піднімаються до понад 30 градусів. Однак іноді взимку буває дуже холодно. 

Нью-Йорк - Емпайр-Стейт

Почувши ім’я Нью-Йорк, ви автоматично замислюєтесь про місто Нью-Йорк, але насправді Нью-Йорк - це назва північно-східного штату США. Там проживає близько 19,3 мільйона людей, майже 100 000 з них у столиці Олбані. Навіть якщо Нью-Йорк є найбільшим і, безумовно, найвідомішим містом у штаті, мегаполіс не є столицею. Штат Нью-Йорк також відомий як Емпайр Стейт. Багато молодих людей с українсьского міста Суми тягнеться туди і вони працюють там рік-два поспіль по Work and Travel, наприклад, в отелях та ресторанах. Дізнайтеся, що тут може запропонувати Північно-Східна Америка!

Юта - штат вуликів

В штаті Юта проживає близько 2,7 мільйонів людей, а столицею штату є Солт-Лейк-Сіті. Окрім дуже холодної зими та дуже спекотного літа, штат "Вулик" має що запропонувати з точки зору культури та визначних пам'яток. Юта отримала своє незвичне прізвисько від мормонів, які зробили вулик як символ працьовитості символом Юти. Багато гарних вакансій для Work and Travel студентам з Сум маємо тут.

Вашингтон - Вічнозелений штат

Вашингтон був названий на честь першого президента Джорджа Вашингтона і в ньому проживає 6,7 мільйона людей. Штат знаходиться на північному заході США, а столиця - Олімпія. Вашингтон отримав прізвисько Вічнозелений штат через безліч хвойних порід. Ти знав? У штаті Вашингтон (штат) є діючий вулкан під назвою гора Сент-Хеленс. Хочете дізнатись більше про Вашингтон літом по программі Work and Travel USA 2021?

Робота в літньому таборі - це захоплююча пригода та незабутні враження! Але до того, як воно стане одним, це одне: робота, на яку доводиться претендувати нормально. Це означає, що вам доведеться претендувати на роботу до директорів американських таборів. Ви можете зробити це безпосередньо за допомогою пошуку в Інтернеті, або можете запустити його через агентство, яке допоможе вам із заявкою та працюватиме з сотнями таборів. 

Умови Work and Travel Суми

Чесно кажучи, заявка, можливо, навіть більш трудомістка, ніж заявка на “звичайну” роботу, але літо Work and Travel у США, безумовно, у сто разів різноманітніше і має багато хороших побічних ефектів: Ви працюєте на сонці, можете робити нові заходи, вечорами сидіть біля багаття і дружте на все життя.

Що потрібно для програми Work and Travel: якомога більше знань з певного виду спорту чи певної творчої сфери. Крім того, завжди вітається досвід роботи. Вам також знадобляться довідки попередніх роботодавців, викладачів чи викладачів, чистий сертифікат належної поведінки, звичайно дійсний паспорт, а потім медичний висновок, в якому ваш лікар підтверджує, що ви придатні для роботи Work and Travel.

Work and Travel USA: Віза J1

Студенты з міста Суми повині розуміти наступне: оскільки ви перебуваєте не лише в Америці, щоб поїхати у відпустку, але й маєте справжню роботу, візи в Еста недостатньо. Вам потрібна віза J1, віза, яка була спеціально створена для таких культурних обмінів. Ця віза, звичайно, пов’язана з певними вимогами. Якщо ви їх усі виконали, пора подавати документи на візу. Однак ви не можете зробити це самостійно. Вам потрібна організація, уповноважена видавати вам DS-2019. Це лист, що підтверджує, що вам дозволено працювати в Америці, доставити його по-старому прямо з Америки поштою, і ви повинні мати його при собі разом із візою все літо.

Work and Travel Суми

Але це ще не все. Для того, щоб нарешті студентам з міста Суми отримати візу J1, вам також потрібно особисто поїхати до американського консульства у Києві, для цього потрібно подати заявку на прийом в FLeaders, чим раніше, тим краще. Але не хвилюйтеся, все це звучить набагато гірше, ніж є, з власного досвіду я можу лише сказати, що мій страх не отримати візу був необґрунтованим. Важливо лише, щоб ви чітко заявили, що не хочете залишатися в Америці довгостроково і що ви не хочете залишатися незаконно в країні навіть після закінчення терміну дії вашої візи. Наприклад, ви можете взяти з собою договір оренди, свідоцтво про зарахування на наступний рік, лист батьків, що підтверджує, що ви повернетесь, контракт на навчання тощо. Цілком можливо, що вам не доведеться демонструвати ці докази взагалі. Чи лише коротко запитують вас, що ви робите в Америці, а потім повідомляють, що ваша віза підтверджена, чи вас просять надати докази, це залежить від офіцера і, можливо, також від вашої поведінки.

Паспорт буде збережено після співбесіди та надіслано вам поштою приблизно через 5-10 робочих днів, або ви можете забрати його у певному місці. Сподіваємось, ваша віза J1 буде ухвалена у вашому паспорті на літо 2021 по програмі Work and Travel USA!

Реєстрація Work and Travel у Сумах

Компанія FLeaders

Тел.: +38(050) 786-5550 (Телеграм aбо Вайбер)

Email: admissions@myworktravel.com 

®

Комментарии

Маргарита Кузнецова

Спасибо за статью о нашей программе Work and Travel USA в Сумах. Выбрать вакансию Work and Travel 2021 можно здесь у нас на сайте FLeaders myworktravel.com/swat-jobs 

 
 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.