Яким буде новий поліфункціональний комплекс BOSTON Creative House

Придбання нерухомості у Києві — надійна інвестиція. Для тих, хто цікавиться ергономічними апартаментами у престижному районі столиці, варто звернути увагу на поліфункціональний комплекс BOSTON Creative House. Про які переваги об’єкта необхідно знати інвесторам?

Знайомство з проєктом

До складу нового ЖК BOSTON Creative House входять два 24-поверхові будинки, які зводяться за монолітно-каркасною технологією. Адреса об’єкта: просп. Степана Бандери, 14Б. Неподалік розташовані торгово-розважальні центри «Макрос», Plazma, Gorodok Gallery, «Блокбастер» з кінотеатром «Планета Кіно». Поруч є навчальні заклади. Бігати щоранку та насолоджуватися неквапливими прогулянками після насиченого зустрічами дня резиденти зможуть вздовж узбережжя Вербного та Йорданського озер, а також у парку «Почайна».

Перші п’ять поверхів комплексу відведено під кав’ярні, ресторани, шоуруми, beauty-простори та офіси. Планується відкриття дитячого садка. Для автомобілів резидентів облаштують дворівневий підземний паркінг. Він розрахований на 274 паркомісця, серед яких — стандартні для однієї машини та сімейні для двох.

До елементів безпеки належить прогресивна система відеоспостереження. Повсякденні питання власників нерухомості розв’язуватиме управляюча компанія ATMOSFERA. Через мобільний застосунок SFERA можна буде залишати заявки на ремонт побутової техніки, викликати клінінгову компанію тощо.

Пропозиції від забудовника

Запроєктовано апартаменти з 1–3 кімнатами. Площа варіюється від 37,06 кв. м до 101,18 кв. м. Якщо інвесторам захочеться поекспериментувати з конфігурацією нерухомості, можна внести зміни до планування. Поки міжкімнатні стіни не зведені, перепланування буде безкоштовним.

Що варто знати про технічні характеристики апартаментів БОСТОН:

  • • висота стель — 2,73 м;

  • • вікна — з 5-камерним профілем та 2-камерними енергоощадними склопакетами;

  • • двері — протиударні та здатні стримувати полум’я до 30 хвилин;

  • • підлога — цементно-піщана стяжка;

  • • радіатори — сталеві панельні, виробництва Kermi.

Нежитловий статус апартаментів дає змогу зареєструвати тут юридичну адресу компанії та використовувати приміщення як офіс. В апартаментах є можливість жити самостійно або здавати в оренду.

Щодо придбання нерухомості у BOSTON Creative House звертайтеся до відділу продажу. Контакти можна знайти на офіційному вебсайті проєкту. Тут також є можливість замовити зворотний дзвінок — менеджери оперативно зв’яжуться з вами. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.