«Номіс» Девід Реймонд (Канада, США, 2019)

Фільм «Номіс» – спільного канадсько-американського виробництва. Режисером, сценаристом та співпродюсером картини став Девід Реймонд. Для нього дана стрічка – дебют на великому екрані. Фільм зняли трохи більше ніж за місяць у Вінніпегу, у Канаді. Для виконання основних ролей запросили голлівудських зірок першої величини - Генрі Кавілла, Бена Кінгслі, Александру Даддаріо та Стенлі Туччі. Прем’єрний показ відбувся на кінофестивалі у Лос-Анджелесі. 623

Лейтенант поліції Аарон Маршалл (Генрі Кавілл) заарештовує небезпечного злочинця на ім’я Саймон (Брендан Флетчер). Його підозрюють у викраденнях та вбивствах жінок, що відбуваються останнім часом у цій місцевості. Під час допитів стає очевидним, що Саймон психічно хвора людина – у ньому уживаються одночасно кілька особистостей. Тим часом зникнення жінок продовжуються і є підозри, що Саймон має цілу мережу людей, які коять злочини. Сам же в’язень вдало маніпулює поліцією аби дати якомога більше часу своїй банді.

 У головних роляхАлександра Даддаріо, Генрі Кавілл, Мінка Келлі, Стенлі Туччі, Бен Кінгслі, Нейтан Філліон
 
Где и когда

Планета Кіно

С 26.09.2019 по 02.10.2019.  Время: CINETECH+, 2D 12:30 16:15

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.