«Щиголь» Джон Краулі (США, 2019)

Коли в Метрополітен-музеї у Нью-Йорку пролунав вибух, більшість його відвідувачів загинули. Хлопчик Тео (Енсел Елгорт) дивом вижив. Вмираючий дідусь, що опинився поруч, подарував йому перстень та наказав взяти з собою одну із картин і переховувати її в себе, що б не трапилось. Ця картина вплинула на усе подальше життя Тео. Він опинявся у різних прийомних родинах – багатих та бідних, жив у різних містах світу. Тільки одне лишалось не змінним – він тримав при собі картину. 1224

Драма «Щиголь» є екранізацією однойменного роману Донни Тартт, що вийшов у 2014 році. Книга одразу здобула популярність та завоювала низку престижних нагород, серед яких Пулітцерівська премія за кращу художню книгу. Того ж року було викуплено права на екранізацію. Режисером проекту став Джон Краулі («Бруклін»), володар призу екуменічного журі Берлінського кінофестивалю у 2008 році. Сценарієм зайнявся Пітер Строхал, номінант на премію «Оскар» у 2012 році за кращий адаптований сценарій.

У головних роляхНіколь Кідман, Сара Полсон, Енсел Елґорт, Фінн Вулфард, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард, Люк Вілсон

Где и когда

Планета Кіно

С 26.09.2019 по 16.10.2019.  Время: CINETECH+, 2D 11:00 21:00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.