«Гра з вогнем (16+)» Майк Ґан (США, 2019)

Трилер «Гра з вогнем» зняв початківець Майк Ґан. Це перший повнометражний фільм для Ґана, він сам писав сценарій та займався режисурою. Єдиним його досвідом є зйомка телесеріалу «Назустріч темряві», який транслюється на американському телеканалі вже другий сезон. Зйомки фільму проходили у містечку Лагранж, що у штаті Нью-Йорк. 1092

Події розгортаються впродовж однієї ночі на автозаправці. Тут працюють дві дівчини – Шейла (Сьюкі Вотерхаус) та Мелінда (Тільда Кобем-Герві). Шейла давно вже перестала звертати увагу на дивакувату поведінку своєї колеги. Натомість Мелінда – замкнена в собі, але завжди готова прийти їй на допомогу – вкрай втомилася від самотності та невдач. А Шейла тільки підсилює розпач, демонструючи свої успіхи в усьому. Аж якось на заправку заїхав хлопчина зі зброєю (Джош Хатчерсон). Це Біллі і йому потрібні гроші. Мелідна охоче в цьому допоможе. За допомогою Біллі вона хоче поквитатися нарешті з ненависною Шейлою.

 У головних роляхТільда Кобем-Герві, Джош Хатчерсон, С'юкі Вотерхаус, Гаррі Шам мол., Шайло Фернандес, Кіт Леонард
Где и когда

Планета Кіно

С 31.10.2019 по 06.11.2019.  Время: CINETECH+, 2D 20:00

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.