«Сирота Бруклін (16+)» Едвард Нортон (США, 2019)

Події розгортаються у Нью-Йорку у 50-х роках минулого століття. Френк Мінна (Брюс Вілліс) відомий як детектив, чиї методи роботи радше схожі на шахрайство, аніж на встановлення істини. Серед його вірних друзів та учнів – Лайонел Ессрог (Едвард Нортон). Попри те, що він страждає на синдром Туретта, Ессорг чудово вміє аналізувати. Найменша зачіпка може привести його до розплутування таємниці. 1017

Кримінальна драма «Сирота Бруклін» є екранізацією однойменного роману Джонатана Летема. Едвард Нортон («Бійцівський клуб», «Ілюзіоніст») сам зайнявся адаптацією сценарію, посів режисерське крісло та зіграв головну роль у картині. Це друга його робота у якості режисера, а от над сценаріями він працював і раніше, хоча в титрах зазвичай це не вказувалося. Синдром Туретта, від якого страждає головний герой – це невиліковний нейропсихічний розлад, за якого людина мимоволі видає звуки та говорить, хаотично рухає верхньою частиною тіла. За статистикою, від 1 до 10 осіб на тисячу мають подібний розлад.

У головних роляхБрюс Вілліс, Едвард Нортон, Віллем Дефо, Гугу Ембата-Ро, Леслі Манн, Боббі Каннавале, Алек Болдвін

Где и когда

Планета Кіно

С 31.10.2019 по 01.01.2020.  Время: CINETECH+, 2D 15:35

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.