Ціна правди (16+) Аґнєшка Голланд (Великобританія, Польща, Україна, 2019)

Біографічна драма «Ціна правди» заснована на реальних подіях. Знято фільм у копродукції Польщі, Великобританії та України. Екранізувати історію взялася польська режисерка Аґнєшка Холланд. Державне агентство України з питань кіно виділило 25 млн. грн. для виробництва стрічки. Знімали фільм в усіх трьох країнах, причетних до виробництва. Серед українських міст працювали у Києві та Харкові. Більшість акторів – британці. 1094

«Ціна правди» - перший фільм в історії українського кінематографа, який стає доступним для незрячих та нечуючих глядачів в усіх кінотеатрах країни. Завдяки мобільним застосункам Earcatch та Subcatch, люди з порушенням зору чи слуху зможуть отримувати тифлокоментар або адаптовані субтитри у своєму смартфоні під час будь-якого сеансу фільму в усіх кінотеатрах.

Події розгортаються в 1933 році. Радник прем’єр-міністра Великобританії та журналіст Гарет Джонс (Джеймс Нортон) приїздить до Москви з наміром взяти інтерв’ю у Сталіна. Його нова знайома Ада Брукс (Ванесса Кірбі) відкриває йому очі на те, що відбувається у Радянському Союзі. Ризикуючи власним життям та переховуючись від радянських спецслужб Гарет Джонс робить репортаж про Голодомор в Україні. Відверта публікація надихає письменника Джорджа Оруела на написання книги «Колгосп тварин».

Джеймс Нортон, Ванесса Кірбі, Пітер Сарсгаард, Джозеф Моул, Кеннет Кренем, Яків Ткаченко, Олег Драч

 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 28.11.2019 по 04.12.2019.  Время: 14:10 — 55рн.

Планета Кіно

С 28.11.2019 по 01.01.2020.  Время: CINETECH+, 2D 22:30

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.