Звірополюс 2 (0+) Аарон Вудлі (США, Великобританія, Канада, Південна Корея, 2019)

Мультфільм «Звірополюс» знято у копродукції Великобританії, Південної Кореї, Канади та США. У оригінальній озвучці взяли участь провідні зірки Голлівуду, серед яких Джеймс Франко, Джеремі Реннер та Алек Болдуін. Фільм повністю профінансовано і спродюсувано директорами AMBI Андреа Ієрволіно і Монікою Бакарді, а анімаційна робота виконана на їхній студії AIC в Торонто. 608

Лис на ім’я Свіфті працює у поштовій службі та доставляє різні вантажі по усій Арктиці. Він мріє колись здобути звання кращого кур’єра. Аби довести, що він цього гідний, доставляє таємний пакунок у таємне місце. Тут лис знаходить сховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивакуваті помічники Дока Моржа. Швидко стає зрозуміло, що на думці в цього Моржа – він планує затопити увесь світ, розтопивши усі льодовики, і у такий спосіб стати володарем усього світу. Аби недопустити катастрофи, Свіфті залучає усіх своїх друзів. Різношерста зграя вчорашніх невдах об’єднується, аби зупинити Дока Моржа та врятувати Землю.

Джеймс Франко, Лорі Голден, Джеремі Реннер, Алек Болдуін, Анжеліка Г'юстон, Майкл Медсен, Джон Кліз
 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 05.12.2019 по 25.12.2019.  Время: 10:25 — 50рн.

Планета Кіно

С 05.12.2019 по 25.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 10:00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.