Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку (0+) Міккель Бренне Сандемусе (Норвегія, 2019)

Над королівством нависла загроза. Король та королева отруєні і єдине, що може їх врятувати – це жива вода. Шукати її потрібно у Золотому Замку. Але і сам цей замок знайти не легко. Еспен разом з принцесою Крістін вирушають у довгу подорож. 889

Пригодницьке фентезі «Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замка» – це продовження норвезького фільму «Еспен в королівстві тролей», що вийшов у 2017 році. Тоді фільм став найвідвідуванішим вітчизняним фільмом року у Норвегії. Над створенням продовження працювала та ж команда, що й над першою частиною. За словами режисера, нова стрічка буде значно видовищною та більш насиченою подіями. Замок із чистого золота, який шукатимуть герої – це один з найпоширеніших сюжетів у норвезьких народних казках. Знімали подорож героїв у двох країнах – Норвегії та Чехії. Бюджет фільму склав 7,3 млн. євро. Частину фінансування творці фільму отримали у вигляді грантів.

Торбйорн Харр, Сінневе Макоді Лунд, Сідсе Бабетт Кнудсен, Еллі Харбоа

 
Где и когда

Планета Кіно

С 05.12.2019 по 18.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 12:00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.