Король віслюк (0+) Азіз Джиндані (Пакистан, 2018)

Повнометражний анімаційний фільм «Король віслюк» зняли мультиплікатори з Пакистану. Режисером та автором сценарію став Азіз Джиндані. Про реалізацію проекту він мріяв починаючи з 2003 року, а у 2013 почав безпосередньо над ним працювати. Перед випуском було подано петицію, що вимагала заборонити прокат мультфільму через політичні теми, а також висміювання касти раджі. Петицію було відхилено, а мультфільм став найуспішнішим у національному прокаті. 817

Жив собі десь у бідних районах країни Азат Нагар один віслюк на ім’я Мангу. Як і усі віслюки з його оточення, він заробляв на життя тим, що прав білизну. Аж якось король Азат Нагара вирішив полишити трон. Потрібно було обирати нового короля, а охочих, як це не дивно, зовсім не було. Тому королем став Мангу. Але чи впорається він з такою відповідальністю? Адже тепер йому, як королеві, потрібно захищати жителів країни, а це не так легко, як прати білизну.

 Афзал Кхан, Хіна Дільпазір, Гулам Мохіуддін, Аділь Хашмі, Файзал Куреші
 
Где и когда

Планета Кіно

С 12.12.2019 по 25.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 10:10

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.