Зоряні війни: Скайвокер. Сходження (12+) Джей Джей Абрамс (США, 2019)

Події фільму розгортаються після показаних у епізоді VIII «Зоряні війни. Останні Джедаї». Фільм завершує неймовірну історію сім’ї Скайвокеров, яка триває вже більше ніж 40 років. Стрічка обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. На вас чекатимуть старі та нові герої, унікальні світи та незабутні мандрівки по краю Галактики. Це буде справжній грандіозний фінал фантастичної саги! 977

Фантастичний пригодницький фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» – це продовження попередніх фільмів серії. Спершу планувалося, що режисерське крісло посяде Колін Треворроу. До зйомок він планував приступити в 2017 році. Та через творчі розбіжності із продюсерами Треворроу пішов з проекту. Режисувати фільм погодився Джей Джей Абрамс, який вже брав участь у роботі над космічною сагою, знявши сьомий епізод. З появою нового режисера перенеслася і дата початку зйомок – вони стартуватли влітку 2018. Одна з ключових акторок Дейзі Рідлі повідомила, що після зйомок у дев'ятому епізоді планує покинути проект. За початковим задумом Джорджа Лукаса сага мала включати дев'ять фільмів. Проте продюсери проекту поділилися планами працювати над продовженням. Вони хочуть зняти ще одну трилогію, проте ані дати виходів, ані сюжетні лінії ще не відомі.

 Дейзі Рідлі, Марк Гемілл, Адам Драйвер, Люпіта Ніонго, Оскар Айзек, Кері Расселл, Донал Глісон
 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 19.12.2019 по 08.01.2020.  Время: 14-10 - 70 грн.

Планета Кіно

С 19.12.2019 по 15.01.2020.  Время: CINETECH+, 3D 12:20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.