Хто тобі доктор? (Тристан Сегела, 2019)

Святкова комедія «Хто тобі доктор?» – це нова робота французького режисера Тристана Сегела. Вдруге він долучився до проекту не лише як постановник, а і як співавтор сценарію. Усі попередні фільми Сегела також є комедіями. На головну роль запросили дворазового володаря Золотої пальмової гілки Канського кінофестивалю Мішеля Блана (12+). 1708

Вулиці міст прикрашені до свят, і у кожній родині хтось готується розпакувати свій подарунок. Але у Сержа (Мішель Блан), лікаря швидкої допомоги, настрій зовсім не різдвяний. Цієї ночі він працює. Один із викликів змушує його панікувати, та й почувається він не дуже добре. Кращого виходу з ситуації годі й шукати – Серж платить кур’єру, що доставляє їжу, аби він представився лікарем та замість нього сходив на виклик. Тепер Малек (Хакім Джемілі), який до того розвозив парижанам квашену капусту, лікуватиме їх. Добре, що за допомогою сучасних технологій завжди можна почути вчасні настанови та поради справжнього лікаря Сержа.

Актори: Мішель Блан, Хакім Джемілі, Солен Ріжо.
 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 26.05.2022 по 01.06.2022.  Время: 15.45

Сім'я Кайдашів
Сім'я Кайдашів
Театр
С 21.03.2024
Золоті шлягери України
Золоті шлягери України
Концерты
С 21.03.2024
Popcorn
Popcorn
Концерты
С 22.03.2024
Красуня та чудовисько
Красуня та чудовисько
Театр
С 23.03.2024
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.