Віддана (16+) Христина Сиволап (Україна, 2019)

Події розгортаються у 1868 році у Станіславові. У пожежі гине дружина доктора Ангера. Вбитий горем, він вирішує сам виховувати двох дівчаток – рідну доньку Аделю (Алеся Романова) та доньку хатніх робітників Стефанію (Маріанна Янушевич). Іде час і дівчата не розуміють хто вони насправді одна одній – подруги, сестри чи служниця та господиня. Аделя виходить заміж, а Стефанія продовжує господарювати у її будинку. 947

Історична драма «Віддана» є екранізацією роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія», що вийшов у 2014 році. Спершу планувалося, що стрічку зніматимуть у копродукції Польща та Україна, та зрештою після фінансової підтримки Держкіно у розмірі 25 млн. грн. над фільмом почала працювати українська творча група. Спеціально для зйомок були побудовані масштабні декорації, що відтворювали вулиці тогочасного Івано-Франківська. Разом з тим частину сцен знімали у самому Івано-Франківську, а також у Києві та Білій Церкві. Загалом у процесі було задіяно 34 актори та понад 500 статистів.

Маріанна Янушевич, Алеся Романова, Роман Луцький

 
 

 

Где и когда

Планета Кіно

С 16.01.2020 по 29.01.2020.  Время: CINETECH+, 2D 12:40

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.