Правдива історія банди Келлі (18+) Джастін Курзель (Австралія, Великобританія, Франція, 2019)

Події розгортаються в Австралії в середині 19 століття. Хлопчик на ім’я Нед Келлі (Джордж Маккей) ріс сильним, сміливим та непокірним. Щодня він бачив навколо себе жорстокість, а також несправедливість і свавілля влади й поліції. Не бажаючи миритися з цим, він очолив спротив. Поліція тремтіла від одного згадування його імені, а прості люди вважали його за героя та народного месника. 694

Кримінальна драма «Правдива історія банди Келлі» є екранізацією однойменного роману письменника Пітера Кері, за який він отримав Букерівську премію. Режисером став австралієць Джастін Курзель, володар та номінант нагород Канського кінофестивалю. Виготовляли фільм у копродукції Великобританія, Австралія та Франція. Знімати почали влітку 2018 року, у тій самій місцевості, де проходило життя справжнього Неда Келлі. Суперечки з приводу того ким він був насправді – безжальним вбивцею чи борцем за справедливість – не вщухають досі. Даний фільм є четвертим, який розповідає про життя Келлі.

Джордж МакКей, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс, Шон Кінен, Джейкоб Коллінс-Леві, Чарлі Ганнем

 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.02.2020 по 26.02.2020.  Время: CINETECH+, 2D 19:10 22:20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.