Офіцер і шпигун (12+) Роман Поланські (Франція, Італія, 2019)

Історична драма «Офіцер і шпигун» – нова робота Романа Поланскі. В основу сюжету лягла однойменна книга написана Робертом Харрісом на основі реальних подій. Мовою оригіналу фільм має назву «Я звинувачую», її ж носила і стаття, написана Емілем Золя. За цю публікацію письменника було ув’язнено на рік, оштрафовано та позбавлено ордену Почесного легіону. Книгу про гучне розслідування Харріс видав у 2013 році, а роком раніше вже було оголошено про початок роботи над фільмом, режисером якого стане Поланскі. 979

Співробітника французької спеціальної служби капітана Альфреда Дрейфуса (Луї Гаррель) звинувачують у шпигунстві на користь Німецької імперії. Колишній наставник засудженого Дрейфуса полковник Пікар (Жан Дюжарден) береться самотужки розслідувати справу. Проте верхівці військового керівництва зручно, щоб все залишалося так, як є. Бачачи несправедливість вироку, кавалер ордену Почесного Легіону Еміль Золя оприлюднює статтю, в якій викриває недбалість офіційного слідства.

 Жан Дюжарден, Луї Гаррель, Еммануель Сеньє , Грегорі Гадебуа, Ерве П'єр, Володимир Іорданов
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 27.02.2020 по 04.03.2020.  Время: 12-15 - 70 грн.

Планета Кіно

С 27.02.2020 по 11.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 15:30 20:30

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.