Робота без авторства (16+) Флоріан Хенкель фон Доннерсмарк (Німеччина, Італія, 2019)

Історична драма «Робота без авторства» є новим дітищем режисера та сценариста Флоріана Хенкеля фон Доннерсмарка. Він відомий передусім своїм фільмом «Життя інших», що вийшов 2006 року та виборов безліч престижних нагород. Доннерсмарка запросили у Голлівуд, та його черговий фільм «Турист» не мав такого успіху. Після тривалої перерви, митець повернувся до знайомої йому тематики. У основі стрічки – життєпис популярного німецького художника Герхарда Ріхтера. 449

Курт Барнерт (Том Шилінг) ріс з тіткою Елізабет (Саскія Розендаль), яка навчила його любити мистецтво. Однак так сильно відрізнятися від решти людей у Німеччині воєнних років було небезпечно. Зрештою, Третій Рейх позбавив улюблену тітку життя і хлопчик залишився сам. Він виріс і почав писати картини. Нарешті доля посміхнулася Курту. Він вступив до художньої академії, де зустрів чарівну Еллі (Паула Бер). Проте подробиці біографії батька Еллі змушують хлопця згадати усі жахіття, пережиті ним у дитинстві.

  Том Шилінґ, Себастьян Кох, Паула Бєр, Саскія Розендаль, Олівер Мазуччі, Ханно Коффлер
Где и когда

Планета Кіно

С 27.02.2020 по 04.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 20:00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.