Стволи Акімбо (18+) Джейсон Лей Гоуден (Великобританія, Німеччина, Нова Зеландія, 2019)

Комедійний бойовик «Стволи Акімбо» зняв режисер та сценарист Джейсон Лі Гоуден. Для нього це друга робота для великого екрану. Зніматися запросив зірок світової величини - Самару Вівінг та Деніела Редкліффа. Про початок роботи над проектом було оголошено у 2017 році. Прем’єрний показ стрічки відбувся на кінофестивалі у Торонто у вересні 2019 року. 635

Хлопець Майлз (Деніел Редкліфф) день у день ходить на нудну роботу та досі кохає свою колишню дівчину Нову (Наташа Лю Бордіццо). Таємна банда, відома як SKIZM обирає його учасником безжалісної гри. За її умовами випадкові люди мають битися за своє життя. Усі двобої транслюються через мережу на радість безлічі фанатів. Першого бою Майлз уникає та рятується втечею. Але коли організатори викрадають Нову, він розуміє, що втеча цього разу не допоможе. Йому доведеться боротися з останніх сил, аби врятувати себе та свою кохану від безжальних та фанатичних глядачів.

 Самара Уївінґ, Деніел Редкліф, Різ Дербі, Нед Деннегі, Наташа Лю Бордіццо, Ханако Футман, Марк Роулі
 
Где и когда

Планета Кіно

С 27.02.2020 по 11.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 18:45 22:30

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.