#ящетут (12+) Ерік Лартіго (Франція, 2019)

Неймовірно романтична комедія у стилі «Реальна любов», «Труднощі перекладу» та «Термінал» - найкращий подарунок до свята 8-го березня. Фільм заряджає на позитив та максимально вдало поєднує сучасні тренди і романтику. 670

Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі – це два дорослі сини та колишня дружина. Життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в інстаграмі та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

Комедія «#ящетут» є спільним проектом кінематографістів з Франції та Бельгії. Головну жіночу роль виконала відома південнокорейська акторка Пе Ду-на. Зробивши успішну кар’єру на батьківщині, Пе Ду-на вирушила у 2012 році до Голлівуду з сестрами Вачовскі. Знайомство вилилось у плідну співпрацю: і вона знялася у стрічці «Піднесення Юпітер».

Пе Ду-на, Венсан Немет, Ален Шаба, Джон Сехіл

 
Где и когда

Планета Кіно

С 05.03.2020 по 18.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 12:15

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.