Хижачка (16+) М. Дж. Бассетт (Великобританія, ПАР, 2020)

Фільм «Хижачка» з’явився завдяки М. Дж. Бассетт. Разом зі своєю донькою вони написали сценарій, а сама М. Дж. Бассетт зайнялася режисурою та продюсуванням. Неочікуваною особливістю як для бойовика є висвітлення проблеми взаємодії сучасної людини з дикою природою. 1225

Події розгортаються у Південній Африці. Саманта О’Хара (Меган Фокс) керує групою найманців, якій доручено відповідальну місію з визволення заручників. Злочинці викрали та утримують школярок, серед яких – донька місцевого губернатора Асіла (Джессіка Саттон). Люди О’Хари добре підготувались до операції. Здебільшого це колишні спецпризначенці, а доньку одного з них колись подібним чином викрали і відтоді він її не бачив. Усе було готове до звільнення дівчат. Однак вони позбулися єдиного надійного транспорту. Вертоліт, на якому О’Хара мала улетіти з цього місця, вибухнув. Колишні бранки разом зі своїми спасителями опинилися посеред дикої природи, яка ставиться до них так само ворожо, як і розлючені викрадачі.

 Меган Фокс, Брендон Оре, Філіп Вінчестер, Адам Дікон, Джессіка Саттон, Калліопе Джейн Тейлор, Сісанда Хенна
 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.08.2020 по 26.08.2020.  Время: CINETECH+, 2D 14:10 16:45 21:30

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты
С 25.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.