Сімейка Крудсів 2: Нова ера (Джоел Крофорд, 2020)

Ласкаво просимо у доісторичну пліоценову епоху. Тут живуть первісні люди. Усі члени родини Крудсів – напрочуд винахідливі та наполегливі. Труднощами їх не злякати. 3054

Та з’являються поряд люди, які переконані у своїй особливості. Вони вважають себе в усьому кращими за Крудсів. Що ж, час покаже хто з них насправді най-най!

Сімейний пригодницький мультфільм «Сімейка Крудсів 2» є продовженням однойменного повнометражного мультфільму, що вийшов на екрани у 2013 році. Тоді при бюджеті у $175 млн. мультфільм зібрав у прокаті по всьому світу майже $600 млн., та став одним з найуспішніших проектів 2013 року.

Робота над сиквелом почалася того ж року. Проте, через зміну власників студії, проект кілька разів змінював дату релізу. У 2016 році говорили про призупинення роботи над проектом. Зрештою, у 2017 році студії DreamWorks та Universal оголосили про поновлення проекту та визначилися з датою прем’єри. До озвучування своїх ролей повернуться усі актори, які були задіяні в першій частині мультфільму. 

Где и когда

Планета Кіно

С 25.01.2021 по 10.03.2021.  Время: 10.10

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.