Нечестивий (Еван Спіліотопулос, 2021)

У невеличкому містечку у Новій Англії живе Еліс (Крикет Браун). Дівчина має вади слухи. Якось їй явилася Діва Марія і відтоді Еліс почала нормально чути та говорити (16+). 2228

Вона здобула дар, завдяки якому зцілює людей. Аби зустрітися з дівчиною, люди почали їхати з усього світу. Скандально відомий у минулому, а нині забутий журналіст Джеррі Фенн (Джеффрі Дін Морган) вирішує підготувати матеріал про ці події. Він приїздить до міста, де живе Еліс, спілкується з нею та з місцевим священиком. Чим пильніше Джеррі придивляється до усього, що відбувається, тим очевидніше для нього, що за надприродними подіями навколо Еліс стоять зовсім не ті сили, про які вона говорить.

Фільм жахів «Нечестивий» ґрунтується на романі Джеймса Херберта «Святиня», виданому у 1983 році. Спільно з автором книги Еван Спіліотопулос написав сценарій, а також зайнявся режисурою проекту. Анонсували майбутній фільм у 2018 році. Початок зйомок був запланований на березень 2020 року. Через пандемію роботи переносили.

В ролях: Джеффрі Дін Морґан, Кері Елвес, Вільям Седлер, Кетрін Аселтон, Крістін Адамс, Селеста Оліва.


Где и когда

Планета Кіно

С 13.05.2021 по 02.06.2021.  Время: 14.00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.