Батько (Флоріан Зеллер, 2020)

Ентоні (Ентоні Гопкінс) 82 роки. Головна людина, яка про нього дбає – це його донька Енн (Олівія Колман). Чоловік страждає від прогресуючої деменції. 1092

З кожним днем Енн усе тяжче дається нагляд за батьком. Знайти нову доглядальницю найскладніше, бо Ентоні категорично заперечує, що йому потрібна чиясь допомога.

Драма «Батько» створена у копродукції Великобританії та Франції. Для режисера та співавтора сценарію Флоріана Зеллера це перша робота на великому екрані. У основу сюжету лягла успішна п’єса Крістофера Хемптона. Він також взяв участь у написанні сценарію. Прем’єра стрічки відбулася на кінофестивалі Sundance у січні 2020 року. Відтоді на фільм звернули увагу журі 27 кінофестивалів чи кінопремій. Сумарно робота висунута на здобуття 82 нагород. Стрічка має 6 номінацій на премію «Оскар», серед яких кращий фільм, краща чоловіча роль (Ентоні Гопкінс) та краща жіноча роль другого плану (Олівія Колман).

В ролях: Ентоні Гопкінс, Олівія Колман, Марк Гейтісс, Руфус С'юелл.

Где и когда

Планета Кіно

С 13.05.2021 по 19.05.2021.  Время: 15.20

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.