Пила: Спіраль (Даррен Лінн Боусман, 2021)

Детектив Зік (Кріс Рок) разом зі своїм напарником Уільямом Шенком (Макс Мінгелла) розслідують низку жорстоких вбивств (18+). 1334

Починаючи з 2004 року вісім фільмів «Пила», об’єднані спільною темою, заробили в прокаті $976 млн. Виробництво фільму жахів «Пила: Спіраль» почали обговорювати в січні 2018 року. Тоді стало відомо, що режисери восьмої частини не будуть приймати участь в проекті. Наразі режисерське крісло посідає Даррен Лінн Боусман, який працював над другою, третьою та четвертою частинами франшизи. За словами режисера, герої потраплять у пастку, найбільшу з усіх, що були показані у різних картинах. Спеціально для цього будуються великі декорації. Творча команда запевняє, що новий жахливчик повністю відповідатиме канонам оригінального фільму. Чи повернеться до своєї ролі Джона Крамера актор Тобін Белл наразі невідомо. Офіційно назву девятої частини не оголосили, а робоча назва наразі «The Organ Donor», що в перекладі «Донор органів».

В ролях: Семюел Л. Джексон, Макс Мінгелла, Марісоль Ніколс, Кріс Рок, Морган Девід Джонс, Френк Лікарі.


Где и когда

Планета Кіно

С 13.05.2021 по 26.05.2021.  Время: 21.30

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты
С 25.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.