Поганці (Ренні Харлін, 2021)

Найвідомішого шахрая та крадія у світі Річарда Пейса (Пірс Броснан) тримали, як і годиться, у найнадійнішій в’язниці світу (16+). 1291

Проте він втік. Опинившись на волі, Пейс вливається до команди злочинців, які поводять себе як Робін Гуди. Вони систематично грабують багатіїв, які нажили статки незаконним шляхом, та віддають гроші тим, кому вони насправді потрібні. Новою ціллю цієї команди має стати Уорнер Шольц (Тім Рот). У його розпорядженні мережа надійних в’язниць, де під охороною утримують не лише злочинців, а й гроші. Ті самі незаконні гроші міжнародних злочинців, які хотілось би розподілити між бідними.

Фільм «Поганці» – це пригодницький бойовик та трилер з Тімом Ротом та Пірсом Броснаном у головних ролях. Про новий проект вперше заговорили на Берлінському кінофестивалі у лютому 2019 року. Події розгортаються на Близькому Сході, тож знімали в Абу-Дабі, Дубаї та Лос-Анджелесі. Фільмувати почали через два тижні після анонсу.

В ролях: Пірс Броснан, Тім Рот, Джеймі Чон, Герміона Корфілд, Гонсало Менендес, Нік Кеннон.


Где и когда

Планета Кіно

С 17.06.2021 по 23.06.2021.  Время: 16.00; 20.00

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.