Володарі вулиць (Джон Своб, 2019)

Якось батько з сином обговорювали почуте у церкві. Висновок був такий – рано чи пізно у житті кожного хлопця настає момент, коли він мусить проявити себе як дорослий чоловік (16+). 1626

Маленький Оскар сприйняв ці слова надто буквально і невдовзі, захищаючи свою подругу Лу, вбив її лихого батька. Очевидно, що на те була причина. Дівчинка навіть пообіцяла, що ніколи в житті не забуде того, як він її врятував. Але через цю подію Оскар вирішив втекти зі свого рідного містечка. Він опинився у великому місті, де такі самі як він безхатьки навчили його основам виживання на вулиці. Минуло 15 років. Оскар став ватажком банди малолітніх злочинців, та навіть місцева поліція його побоюється. Лу також виросла та переїхала до міста. Вона влаштовується помічницею детектива та просить допомогти їй знайти зниклого друга дитинства.

Кримінальна драма «Володарі вулиць» – робота сценариста та режисера Джона Своба. Кожного з героїв грає двоє акторів: дитина та дорослий.

В ролях: Рон Перлман, Майкл Пітт, Марк Бун Джуніор, Кайлі Роджерс, Бред Картер.


Где и когда

Планета Кіно

С 05.08.2021 по 11.08.2021.  Время: 10.00; 22.20

Хто Я? (мала сцена)
Хто Я? (мала сцена)
Театр
С 18.04.2024
Готель Мірандоліни
Готель Мірандоліни
Театр
С 18.04.2024
Естрадний колаж
Естрадний колаж
Концерты
С 19.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.