Ремінісценція (Ліза Джой, 2021)

Події розгортаються у майбутньому. Через незворотні зміни клімату місто Майамі поступово уходить під воду. Ветеран-одинак Ніколас Банністер (Г'ю Джекман) є експертом у затребуваній царині (16+). 1844

Він допомагає своїм клієнтам поринути у спогади. Когось це просто тішить, комусь допомагає встановити важливі, проте забуті факти. Якось до нього звертається Мей (Ребекка Фергюсон), яка просто забула де поклала ключі. Між героями спалахує пристрасть. Проте спогади жінки несуть у собі небезпеку. На поверхню виринають подробиці насильницьких злочинів. Аби зрозуміти в кого ж він закохався, Банністер також занурюється у світ минулого.

Фантастична мелодрама «Ремінісценція» є дебютною роботою режисерки та сценаристки Лізи Джой. У березні 2019 року стало відомо, що права на розповсюдження стрічки купила компанія Warner Bros. Основний знімальний процес розпочався у жовтні того ж року та проходив у Новому Орлеані та Майамі.

В ролях: Ребекка Фергюсон, Г'ю Джекмен, Наталі Мартинес, Тенді Ньютон, Бретт Каллен, Сем Медіна.


Где и когда

Планета Кіно

С 19.08.2021 по 01.09.2021.  Время: 10.40; 21.45

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.