Основний інстинкт (Пол Верховен, 1992)

«Основний інстинкт» – еротичний трилер Пола Верговена, сцени з якого збуджували уяву не одного покоління підлітків починаючи з 90-х (16+). 973

Полісмен з проблемним минулим (Майкл Дуґлас) береться розслідувати справу про вбивство рок-зірки, якого закололи під час сексу ножем для льоду. Головна підозрювана у справі – хтива та спокуслива героїня Шерон Стоун, яка пише детективні романи, чиї сюжети дивним чином втілюються в реальність. Не скоритись фатальному магнетизму цієї жінки практично неможливо, і одержимий детектив втягується в сексуальну небезпечну гру, яка може обернутись як оргазмом, так і ножем у спині.

«Основний інстинкт» свого часу спровокував хвилю жанрового кіно: усі намагались повторити його успіх, та жодному еротичному трилеру це не вдалось. З-поміж десятків збудливих сцен в історію назавжди увійде лише одна – та, у якій Шерон Стоун закидує ногу на ногу, демонструючи свою жіночу владу.

В українських кінотеатрах «Основний інстинкт» показуватимуть вперше. Глядачі побачать відреставровану версію, над якою працював сам Пол Верховен.

В ролях: Майкл Дуґлас, Шерон Стоун, Джордж Дзундза, Челсі Росс, Джинн Тріпплхорн, Деніс Арндт, Брюс А. Янг.


Где и когда

Планета Кіно

С 11.11.2021 по 17.11.2021.  Время: 19.30

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.