Остання з нас (Яко Баувер, 2021)

Співробітниця лісової служби Південної Африки Габі (Монік Рокман) під час обходу віддалених ділянок національного заповідного парку Цицикамма губить свій дрон (18+). 881

Аби не залишати його у лісі, вона відправляє свого напарника продовжувати роботу самостійно і вирушає на пошуки дрону. Тут вона зустрічає двох чоловіків, батька та сина. З усього видно, що вони живуть тут давно, до того ж мають якийсь дивний благоговійний страх перед природою. Двоє відлюдьків переконані, що у лісі живе божество. Воно набагато древніше, ніж людство, та прагне розповсюдити свою владу по всій землі.

Фентезійний фільм «Остання з нас» є яскравим прикладом екологічного жаху. Жанр передбачає демонстрацію максимального дискомфорту, який може отримати людина перебуваючи серед дикої природи. Знімали фільм у Південно-Африканській Республіці, у тому самому заповіднику, де заблукала головна героїня. Мовою оригіналу фільм називається Гайя за іменем давньогрецької богині землі.

В ролях: Монік Рокман, Карел Нель, Алекс ван Дайк, Ентоні Осейемі.


Где и когда

Планета Кіно

С 11.11.2021 по 17.11.2021.  Время: 22.00

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты
С 25.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.