Людина павук: додому шляху нема (Джон Уоттс, 2021)

Містеріо відкрив світу таємницю. Тепер кожен знає, що під костюмом Людини-павука знаходиться Пітер Паркер (Том Холланд). (12+) 4948

Найближчі люди підтримують його, ЕмДжей (Зендая) охоче проводить з ним час та втішає як може. Але ворожо налаштований світ тисне дедалі сильніше. Пітер вирішує звернутися по допомогу до Доктора Стрейнджа (Бенедикт Камбербетч). Тільки йому під силу повернути час назад та зробити так, щоб усі забули хто ж насправді під костюмом супергероя.

Фантастичний пригодницький бойовик «Людина-павук: додому шляху нема» є третім сольним фільмом про супергероя з коміксів видавництва Marvel Comics, 27-ою стрічкою кіновсесвіту Marvel та четвертим фільмом четвертої фази цього кіновсесвіту. 2017 року, напередодні виходу першого сольного фільму про Людину-павука, було задумано, що на екрані з’явиться три фільми про героя. Зйомки фільму розпочалися у жовтні 2020 року у Нью-Йорку та продовжилися у Атланті, Лос-Анджелесі та у Ісландії. Закінчили знімати у березні 2021 року.

В ролях: Зендая, Том Голланд.


Где и когда

Планета Кіно

С 09.05.2022 по 11.05.2022.  Время: 13.00; 16.00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.