В.О. Святого Миколая (Богдан Кривень, Галина Лишак, 2021)

До дня святого Миколая залишився лише тиждень. Кожна дитина вже написала листа, де вказані найзаповітніші мрії та побажання щодо подарунку. І саме у цей момент святому Миколаю знадобилося піти на лікарняний. 864

Лишити дітей без подарунків Миколай не міг, тож призначив заступника. Ним став тато 9-річної дівчинки Юсті. Мама Юсті померла і відтоді тато сам не свій. Колись він писав прекрасну музику, але останнім часом став ведучим свят. Миколай підготував подарунки для усіх дітей, крім Юсті. Для рідної донечки заступник святого має сам обрати подарунок.

Сімейний мюзикл «В.О. Святого Миколая» створено стараннями львівської «WOW Stodio». Організація була заснована як простір для розвитку талановитої молоді. Приходячи до студії, діти вчилися творчо реалізувати себе. Одна з задач – створення теле- та кінопродукції із залученням дітей. Засновниця організації Галина Лишак, хореограф за освітою, стала режисером картини. Допомагав їй Богдан Кривень. Увесь знімальний процес проходив у Львові.

В ролях: Роланд Орбан, Олег Пригода, Дарія-Марія Лишак, Юрій Цвєтков, Андрій Мандюк, Орест Киричук, Андрій Орбан, Анастасія Дмитерко, Яна Була, Алла Степанишин.


Где и когда

Планета Кіно

С 16.12.2021 по 22.12.2021.  Время: 11.45

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.