Голос кохання (Валері Лемерсьє, 2021)

Айлін (Валері Лемерсьє) народилася у багатодітній родині та була 14-ю за рахунком та наймолодшою дитиною. Її батьки, а також брати та сестри, мали хист до музики, тож дівчинка з найменшого віку співала. 667

У 5 років вона вже виходила на сцену разом зі своїми батьками. У Квебеку, де народилася Айлін, розвивати талант було не так то й легко. Продюсер Гай-Клод (Сільвен Марсель), побачивши неймовірний потенціал юної співачки, взявся робити з неї справжню зірку. Він завжди мріяв, аби Айлін стала всесвітньовідомою співачкою. Спершу бажання реалізувати талант, а потім і взаємне кохання, допомогли Айлін та Гай-Клоду досягти омріяного успіху.

Драма «Голос кохання» є дітищем француженки Валері Лемерсье. Вона сама виконала головну роль, а також написала сценарій та посіла режисерське крісло. Ця робота не є дебютною, за плечима жінки вже є 6 повнометражних фільмів у якості сценариста та режисера, а також 40 акторських робіт. Сюжет запозичений з біографії канадської співачки Селін Діон.

В ролях: Валері Лемерсьє, Керол Вейерс.


Где и когда

Планета Кіно

С 20.01.2022 по 26.01.2022.  Время: 10.15; 12.50; 18.15

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.