Любов і блогери (Дмитро Голумбевський, 2022)

Провінційне містечко Кагаплик стоїть на порозі виборів мера. На посаду претендує нинішній очільник міста. 1772

Місцеві прекрасно знають і цього пройдисвіта, і усі його корупційні схеми. Аби покращити свою репутацію в очах людей, мер запрошує до міста п’ятьох найкращих столичних блогерів. Згадки про найталановитішого керівника усіх часів із вуст улюбленців молоді мають допомогти виграти вибори. Але все не так просто. Блогери дізналися, що загрожує місту екологічна катастрофа у разі обрання цього хабарника. Тепер вони не агітуватимуть за продажного мера, а зроблять усе, аби вивести його на чисту воду.

Українська комедія «Любов і блогери» – дітище режисера Дмитра Голумбевського та шоумена Володимира Остапчука. Для участі у проекті запросили провідних українських блогерів Богдана Шелудяка, Ксюшу Манекен, Анну Алхім, Настю Єлисеєву, Анну Трінчер, Вікторію Маре та інших. Сценарист фільму Олексій Приходько розповів, що від задуму до виходу фільму на екрани пройшов усього рік.

В ролях: Назар Задніпровський, Ольга Сумська, Богдан Шелудяк, Анна Трінчер, Роман Свічкоренко, Інна Приходько, Георгій Делієв.


Где и когда

Планета Кіно

С 20.01.2022 по 09.02.2022.  Время: 10.30

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.